top of page
Fotomodel Bea

Grasmaaiers, Bosch maaiers, kettingzagen en andere tuinmachines

Verkoop, onderhoud en herstelling van tuinmachines

Voor elk werk in het groen heeft Jos Beckx in Ham, Limburg, bij Antwerpen de tuinmachine, vergezeld van kwaliteit en service, ook na aankoop! We onderhouden en herstellen in eigen atelier alle merken. Grasmaaiers en zitmaaiers die aan een herstelling toe zijn kunnen we zelf ophalen en terugbrengen. Ook onderdelen zijn bij ons te verkrijgen.

sfeerbeeld handschoenen

Tuinmachines

Een krachtige grasmaaier om een groot gazon bol te werken? Een sproeier voor gewasbescherming of onkruidbestrijding? Een robotmaaier om moeiteloos gras te maaien? Een bladblazer, kettingzaag, bosmaaier of heggenschaar om tuin of park te onderhouden? Een kloofmachine om hout vakkundig te klieven? Wij kunnen u helpen aan de perfecte tuinmachine van Echo, Makita, Bosch maaier, Cub Cadet, GTM, Solo, Cramer, Remarc, Al-Ko of Balfor.

Tuingereedschap

Snoeien, trimmen, maaien of zagen, … Snij- en snoeigereedschappen die voor elk tuinwerk, boom- en struikonderhoud kunnen ingezet worden met het grootste gebruiksgemak: wij helpen u graag aan het geknipte tuingereedschap van Bahco, Felco, Gille, AVR-Tools, Gardena en Polet.

Kruiwagens

In ons tuinassortiment: een uitgebreid aanbod aan kruiwagens voor alle outdoor klussen van Vabor, Fort en 4tecx.

Waterslangen en toebehoren

Efficiënt, snel en eenvoudig bewateren en besproeien met waterslangen en toebehoren zoals koppelstukken van Gardena en Hozelock.

Weideafsluitingen

Op zoek naar afrastering voor geiten, schapen, koeien, herten, alpaca’s of andere dieren: Bescherm uw dieren en hou ze veilig op eigen terrein met weideafsluitingen van Gallagher.