top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Onderhoud van grasmachines

Het onderhoud van grasmachines of grasmaaiers laat u met een gerust hart over aan onze experten. Wij, Jos Beckx uit Ham, onderhouden maaiers en andere tuingereedschappen. Met onze ruime ervaring in het vakgebied kan ons team van experten u zeker en vast het juiste advies geven, en zorgen voor degelijk onderhoud van uw grasmachines of grasmaaiers.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Een degelijk onderhoud is belangrijk voor de levensduur van alle grasmachines

Het onderhouden van maaiers heeft een belangrijke invloed op de levensduur van uw toestel. Een periodiek onderhoud van grasmaaiers, is enerzijds voordeliger voor uw portemonnee en anderzijds duurzaam omdat u geen nieuwe maaier moet kopen. U rekent op de knowhow van onze experten voor een efficiënt onderhoud van al uw tuinmachines. Door op onze expertise te vertrouwen en uw grasmachines door ons te laten onderhouden, verkrijgt u een consistent en betrouwbaar maairesultaat.

Onze verscheiden dienstverlening: van verkoop tot onderhoud

Onze doe-het-zelfzaak biedt ook allerlei professionele gereedschappen aan die geschikt zijn voor de industrie, de bouw en voor houtbewerking. Denk daarbij aan een Kranzle-hogedrukreiniger of gereedschappen specifiek ontwikkeld voor hout. Spring daarnaast binnen als u zoekt naar kwalitatieve persluchtgereedschappen of als u ons team wilt inschakelen voor de installatie van de bijhorende leidingen. In onze winkel is bovendien iedereen welkom, of u nu een doe-het-zelver bent of een vakman. Bekijk alvast ons overzicht aan producten. Op die manier krijgt u een beeld van wat u allemaal kunt vinden in onze gespecialiseerde winkel.

sfeerbeeld Makita 2.jpg
buitenaanzicht winkel

Laat uw maaiers onderhouden door ons team van experten

Zou u graag uw maaiers, zoals uw zitmaaier of uw grasmachine laten onderhouden door onze specialisten? Of heeft u vragen over het onderhoud van grasmachines, grasrobots of grasmaaiers? Neem dan zeker contact op met ons team. Wij staan u met plezier te woord en geven u graag uitleg over het onderhouden van maaiers en meer. Bel naar 013 66 69 96 of vul het contactformulier in.

bottom of page