top of page

✓ Enkel topmerken

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Onderhoud van grasmachines

Het onderhoud van grasmachines of grasmaaiers laat u het beste over aan onze experten. Wij, van Jos Beckx uit Ham, onderhouden maaiers en andere tuinmachines. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van professionele gereedschappen. Met onze ruime ervaring in het vakgebied kan ons team van experten u zeker en vast het juiste advies geven, en zorgen voor degelijk onderhoud van uw grasmachines of grasmaaiers. Verder zijn wij ook dé persluchtspecialist van Ham en omstreken. Ontdek er hieronder meer over.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Onderhoud van grasmachines of grasmaaiers is belangrijk voor de levensduur van uw toestel

Het onderhouden van maaiers heeft een belangrijke invloed op de levensduur van uw toestel. Een periodiek onderhoud van grasmachines of grasmaaiers, is enerzijds voordeliger voor uw portemonnee en anderzijds maakt u een duurzamere keuze. U rekent op de knowhow van onze experten voor een efficiënt onderhoud van al uw tuinmachines. Onze doe-het-zelfzaak biedt ook allerlei professionele gereedschappen aan die geschikt zijn voor de industrie, de bouw en voor houtbewerking. Denk daarbij aan een Kranzle-hogedrukreiniger of gereedschappen specifiek ontwikkeld voor hout. Spring daarnaast binnen als u zoekt naar kwalitatieve persluchtgereedschappen of als u ons team wilt inschakelen voor de installatie van leidingen. In onze winkel is bovendien iedereen welkom, of u nu een doe-het-zelver bent of een vakman.

sfeerbeeld Makita 2.jpg
buitenaanzicht winkel

Laat uw maaiers onderhouden door ons team van experten

Zou u graag uw maaiers, zoals uw zitmaaier of uw grasmachine laten onderhouden door onze specialisten? Of heeft u vragen over het onderhoud van grasmachines, grasrobots of grasmaaiers? Neem dan zeker contact op met ons team. Bel naar 013 66 69 96 of vul het contactformulier in. Wij staan u met plezier te woord en geven u graag uitleg over het onderhouden van maaiers en meer. Bekijk alvast ons overzicht aan producten. Op die manier krijgt u een beeld van wat u allemaal kunt vinden in onze gespecialiseerde winkel.

bottom of page