top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Onderhoud van uw tuinmachines

Voor het onderhoud van uw tuinmachines zit u goed bij ons als u specialisten zoekt. Jos Beckx is een doe-het-zelfzaak, gelegen in Ham. Wij zijn dé expert op vlak van professionele materialen voor de doe-het-zelver en voor de vakman. Naast de verkoop van producten van een hoogwaardige kwaliteit, kunt u bij ons binnenspringen voor het onderhoud en de herstelling van uw tuinmachines.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Onze experten zorgen voor een kwalitatief onderhoud van uw tuinmachines

Tuinmachines en handgereedschap kopen voor in uw tuin, het is vaak een grote investering. Wij begrijpen dat u zo lang mogelijk met uw tuinmateriaal wilt werken. Daarom is het belangrijk dat u uw tuinmachines regelmatig een onderhoud geeft, net als alle andere elektrische gereedschappen. Onze medewerkers zijn opgeleid om het onderhoud van uw tuinmachines, zoals grasmachines of kettingzagen, voor hun rekening te nemen. Daarbij garanderen wij u een vlotte en efficiënte dienstverlening.

sfeerbeeld Makita 4.jpg
buitenaanzicht winkel

Neem contact op met ons team voor meer informatie

Zijn uw tuinmachines, zoals een zitmaaier of bladblazer, toe aan een onderhoud? Of heeft u vragen over een bepaald product, zoals een nagelpistool met perslucht? Neem dan zeker contact op met ons team van specialisten. Bel ons op het nummer 013 66 69 96 of vul het contactformulier in.

bottom of page