top of page
Fotomodel Bea

One-stop-shop voor al uw machines: verkoop, onderhoud en herstellingen!

Allround service in machines

Vanuit heel Ham, Limburg, Antwerpen en verder komen klanten bij ons langs voor een veelzijdig assortiment aan professionele en gespecialiseerde machines, van hogedrukreinigers tot dompelpompen. Alle gangbare A-merken voor de professional en de betere doe-het-zelver zijn dan ook bij ons te vinden. Niet alleen voor de aankoop van uw hoogwaardige machines, ook voor een onderhoud of herstelling kunt u bij ons terecht in eigen atelier. Bij Jos Beckx kunt u er trouwens gerust in zijn dat een onderhoud of herstelling enkel in handen van vakmannen komt met kennis van zaken: onze hersteldienst kan terugvallen op een jarenlange ervaring in diverse vakgebieden. Wij kennen elke machine als geen ander en denken graag met u mee!

Exclusief verkrijgbaar bij Jos Beckx.

Kom zeker eens langs voor een vrijblijvende demo

Alles voor hout, bouw, metaal

Van schrijnwerker tot staalverwerker, van kleine tot grote bouwbedrijven: we zijn zeer sterk in de hout-bouw-metaal sectoren! Zo staat Jos Beckx mee aan de wieg van Festool België. Ook voor de zwaarste klussen en de meest veeleisende klanten hebben wij de geknipte power in huis om kwaliteit en prestaties te leveren. Ons team wordt overigens continu bijgeschoold om u zo goed mogelijk bij te staan met professioneel advies op maat van uw behoeften.

Elektrische en accu machines

Krachtige en robuuste machines op elektriciteit of met accu om dag na dag vlot, veilig en handiger elke klus te klaren voor een waaier aan toepassingen, ook voor outdoor of heavy duty jobs. Wij verkopen een zeer uitgebreid en veelzijdig aanbod aan machines van Makita, Festool, Milwaukee, Hikoki, Dewalt, Bosch, Fein, Flex, Rupes, Lamello, Metabo, Eibenstock, Carat, BDS maschinen en Jepson.

Hogedrukreinigers en poetsmachines

Dankzij het uitgebreide aanbod in hogedrukreinigers en poetsmachines van Kränzle, Dibo en Ghibli wordt elk schoonmaakwerk met een smetteloos eindresultaat voor al wie actief is in de schoonmaakwereld een koud kunstje, ook bij intensief gebruik.

Stofzuigers

Praktische, professionele en uiterst wendbare stofzuigers met power, een optimale zuigkracht en een snel schoon resultaat voor elke situatie van Ghibli, Issa, Festool, Flex en Dibo.

Stroomgenerators

Op zoek naar een veelzijdige stroomgenerator die u voor een aantal uren zorgeloos van stroom kan voorzien? Speel op zeker en ga voor kwaliteit met de Europower en Genermore stoomgenerators, ook voor de zwaarste toepassingen en intensiever gebruik.

Waterpompen

Water verpompen? Elke toepassing vraagt om een passende waterpomp. Bij ons kunt u terecht voor energie-efficiënte waterpompen van DAB, Simer, Contimac, Bedu en Besco met een maximum aan gebruiksgemak voor verschillende toepassingen. Denk maar aan dompelpompen om zwembad of vijver snel en probleemloos leeg te pompen, waterpompen voor industrieel gebruik, beregeningspompen of heavy duty dweilpompen.