top of page
Fotomodel Bea

Nageltoestellen en niettoestellen

Nageltoestellen en niettoestellen: onze specialiteit

Nageltoestellen en niettoestellen zijn niet voor niets onze core business: Jos Beckx was in 1972 vertegenwoordiger van de Duitse firma Haubold voor België. Dit leidde tot een eigen zaak met alle succes tot op de dag van vandaag!

sfeerbeeld Senco

Verkoop, onderhoud en herstelling

Jos Beckx verkoopt krachtige, makkelijk te bedienen en robuuste nietapparaten en nageltoestellen voor licht, middelzwaar en zwaar gebruik om makkelijk en moeiteloos aan de slag te gaan. Onze toestellen zijn beschikbaar met diverse technologieën: perslucht, gas, accu en hand. We hebben bovendien steeds alle nagels en nieten van de bekendste merken op voorraad. Niet alleen voor de aankoop van nageltoestellen, niettoestellen en toebehoren kunt u bij ons aankloppen, we beschikken ook over een eigen atelier voor herstellingswerken.

Nagel- en nietapparaten met perslucht

Nagel- en niettoestellen met perslucht presteren krachtig aan een bijzonder hoge schietsnelheid. Wij beschikken over pneumatische toestellen van Haubold, Paslode, Prebena, Senco, Bostitch, Max en Fasco.

Nagel- en nietapparaten op gas

Nagel- en niettoestellen op gas bieden een hoog gebruikscomfort en zijn uiterst wendbaar, er komen geen slangen of snoeren aan te pas. Wij maken u graag wegwijs in ons aanbod aan toestellen van Paslode, Hikoki, Max, Bostitch, Senco en Prebena.

Nagel- en nietapparaten met accu

Geen stopcontact in de buurt? Geen probleem. Accu nagel- en niettoestellen hebben niet alleen een optimale slagkracht, ze zijn ook snoerloos en dus makkelijk te verplaatsen, voor een groter gebruiksgemak en hogere werkveiligheid waar u maar wilt. Wij hebben nagel- en nietpistolen met accu van Senco, Dewalt en Makita in ons aanbod.

Handtoestellen

Wij bieden krachtige handtackers of handnieters van Bostitch, Gehco Fixing, Novus en Rapid Stanley die de krachtinspanning van uw hand moeiteloos volgen waar precisie telt. Onze handtoestellen bewijzen hun kwaliteit, duurzaamheid en power in sneltempo, van het delicate werk tot de zware klus.

buitenaanzicht winkel

Advies nodig voor de juiste niet(toestellen) of nagel(toestellen)?

Kom langs bij Jos Beckx in Ham, Limburg bij Antwerpen. Wij staan voor u klaar.

bottom of page