top of page
Fotomodel Bea

Werkkledij, PBM en werkschoenen

Bedrijfskledij en beschermmiddelen om uw job veilig uit te voeren

Werkkledij om elke taak in alle veiligheid, comfortabel en zoals het hoort uit te kunnen voeren? Dan moet u bij Jos Beckx in Ham, Limburg, bij Antwerpen binnenstappen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan kwalitatieve werkkledij, PBM-bescherming en werkschoenen, zodat u stevig in uw schoenen staat. Wij kunnen indien gewenst uw werkkledij ook bedrukken of borduren met het logo van uw bedrijf.

sfeerbeeld werkkledij

Werkkledij

Werkkleding waar u zeker mee buiten kunt komen, zoals comfortabele werkbroeken, werkvesten, handschoenen, T-shirts en veel meer workwear en protective wear van Blåkläder en Havep.

Veiligheidsschoenen en -laarzen

Comfortabele en duurzame veiligheidsschoenen en -laarzen waar u bergen mee kunt verzetten, voorzien van neusbescherming, antislipzool en andere eigenschappen die een must zijn om veilig te kunnen werken van Blåkläder, Dunlop, Sixton, Sparco en Atlas.

PBM

Persoonlijke beschermingsmiddelen zoals ademhalingsbescherming, gehoorbescherming, hoofd- en gezichtsbescherming, mondmaskers, oogbescherming, kniebescherming en meer van 3M, Securx, Fento, AB-safety, 4-tecx en Climax.

Valbeveiliging

Werken op hoogte? Vergeet geen degelijke valbeveiliging. Wij hebben eraan gedacht, met valbescherming van Securx.

sfeerbeeld werkschoen

Veiligheidsbrillen

Oogbescherming nodig? Wij hebben veiligheidsbrillen om uw ogen te beschermen en een klare kijk te bewaren van Securx, 3M en Varionet.