top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Onderhoud van uw zitmaaiers

Zoekt u een expert voor het onderhoud van uw zitmaaiers? Dan zit u goed bij ons. Jos Beckx uit Ham is een specialist in professionele gereedschappen. Met onze uitstekende service-na-verkoop rekent u ook op ons voor de herstelling en het periodiek onderhoud van zitmaaiers, grasrobots en andere tuinmachines. Ons team heeft nog een extra specialisatie in persluchtgereedschappen. Kortom, u kunt bij ons terecht voor zeer uiteenlopende zaken.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Een specialist inschakelen voor het onderhoud van zitmaaiers en andere tuinmachines

In onze doe-het-zelfzaak vindt u professionele elektrische gereedschappen, zoals zitmaaiers van gerenommeerde merken. Ons team schoolt zich bovendien continu bij, zodat ze u van degelijk advies kunnen voorzien bij de aankoop van een zitmaaier of een andere grasmaaier. Na enige tijd hebben zitmaaiers namelijk een onderhoud nodig om optimaal te blijven functioneren. Zo’n onderhoud laat u het beste uitvoeren door een expert in het vakgebied. Door een van onze medewerkers in te schakelen voor het onderhoud van uw grasmachines, zoals zitmaaiers, bent u een gedegen expertise gegarandeerd.

sfeerbeeld Makita 2.jpg
buitenaanzicht winkel

Maak gebruik van de kennis en vaardigheden van ons team

Doordat we ons voldoende bijscholen, zijn onze kennis en vaardigheden altijd up-to-date. Als u ons inschakelt voor het onderhoud van zitmaaiers of een robotgrasmachine, dan kunt u rekenen op een vlotte en efficiënte service. Heeft u vragen over onze onderhoudsdienst? Contacteer ons dan via het nummer 013 66 69 96 of vul ons contactformulier in.

bottom of page