top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Onderhoud van een grasrobot

Voor het onderhoud van uw grasrobot, oftewel robotgrasmachines, moet u bij Jos Beckx in Ham zijn. Wij zijn dé specialist in professionele gereedschappen en leveren ook een uitstekende service en kwaliteit. Daardoor kunt u bij ons niet alleen terecht voor de aankoop van een grasrobot, maar ook voor het onderhoud en de herstelling van robotgrasmaaiers. Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde knowhow rekent u op snel onderhoud van uw robotmaaiers. Met een van onze robotgrasmachines geniet u altijd van een nette tuin.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Het onderhoud van uw grasrobot of robotmaaiers laat u over aan experten

Wanneer u een nieuwe grasmaaier hebt gekocht, wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten van een optimaal resultaat. Door uw grasrobot of robotgrasmaaiers een degelijk onderhoud te geven, gaat uw grasrobot ook langer mee. U kunt met andere woorden extra lang genieten van uw robotmaaiers en dat is goed voor uw portemonnee. Onze doe-het-zelf-zaak vol professionals streeft naar een up-to-date kennis van alle producten die we verkopen. Zo wordt u steeds op een efficiënte manier geholpen wanneer u een nieuwe aankoop wilt doen of uw robotgrasmachines een professioneel onderhoud wilt geven. Bovendien vindt u bij ons ook al het nodige handgereedschap om alle andere aspecten van de tuin in orde te houden.

sfeerbeeld Makita 2.jpg
buitenaanzicht winkel

Schakel ons in voor het onderhoud van uw robotgrasmaaiers

Als u onze experten wilt inschakelen voor het onderhoud van uw grasrobot of andere elektrisch gereedschap, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Als u vragen heeft over het onderhoud van robotgrasmaaiers of als u andere tuinmachines wilt laten onderhouden, geef dan zeker ook een seintje via bovenstaande contactgegevens. Wij koppelen zo snel mogelijk terug naar u en geven u met alle plezier de nodige uitleg over het onderhoud van robotmaaiers en meer. Bel ons op 03 13 66 69 96 of stuur een e-mail naar info@josbeckx.be.  

bottom of page