top of page

✓ Enkel topmerken

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Onderhoud van een grasrobot

Voor het onderhoud van uw grasrobot, oftewel robotgrasmachines, moet u bij Jos Beckx in Ham zijn. Wij zijn dé specialist in professionele gereedschappen en leveren ook een uitstekende service en kwaliteit. Daardoor kunt u bij ons niet alleen terecht voor de aankoop van nieuwe gereedschappen, maar ook voor het onderhoud en de herstelling van robotgrasmaaiers. Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde knowhow rekent u op snel onderhoud van uw grasrobot of robotmaaiers. Op die manier geniet u ook snel weer van een nette tuin. Lees hieronder meer over het onderhoud van robotgrasmachines/robotgrasmaaiers en onze andere diensten.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Het onderhoud van uw grasrobot of robotmaaiers laat u over aan experten

Door uw grasrobot of robotgrasmaaiers een degelijk onderhoud te geven, gaat uw grasrobot ook langer mee. U kunt met andere woorden extra lang genieten van uw robotmaaiers en dat is goed voor uw portemonnee. Onze doe-het-zelf-zaak vol professionals streeft naar een up-to-date kennis van alle producten die we verkopen. Dat betekent dat alle werknemers regelmatig bijscholingen volgen. Zo wordt u op een efficiënte manier geholpen wanneer u een nieuwe aankoop wilt doen of uw robotgrasmachines een onderhoud wilt geven. Naast onze expertise in het onderhoud van robotgrasmaaiers, zijn wij ook een persluchtspecialist. Bij ons vindt u dus ook een ruim assortiment aan persluchtgereedschap. Denk maar aan een compressorleiding bijvoorbeeld. Al ons gereedschap is bovendien van een hoogwaardige kwaliteit.

sfeerbeeld Makita 2.jpg
buitenaanzicht winkel

Schakel ons in voor het onderhoud van uw robotgrasmaaiers

Als u onze experten wilt inschakelen voor het onderhoud van uw grasrobot, robotgrasmachines of robotmaaiers, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Bel ons op het nummer 013 66 69 96 of vul het contactformulier in. Als u vragen heeft over het onderhoud van robotgrasmaaiers of als u andere tuinmachines wilt laten onderhouden, geef dan zeker ook een seintje via bovenstaande contactgegevens. Wij koppelen zo snel mogelijk terug naar u en geven u met alle plezier de nodige uitleg over het onderhoud van robotmaaiers en meer. Neem alvast een kijkje op onze website om ons volledige aanbod aan producten en diensten te ontdekken.

bottom of page