top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Een grasmaaier kopen

De beste grasmaaier kunt u simpelweg kopen bij Jos Beckx in Ham. In ons ruime gamma aan tuingereedschappen vindt u ongetwijfeld ook die grasmaaier waarmee u niet kunt wachten het gras in uw tuin te kortwieken. Bekijk onze merken online of kom langs in onze winkel om de perfecte grasmaaier te kopen voor uw tuin en te genieten van een excellente service.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Een nieuwe grasmaaier kopen bij een echte expert

Als vooruitstrevende doe-het-zelfzaak bieden wij een aanbod met alleen maar het beste van het beste op het gebied van apparaten en merken aan. Bosch, Echo, Gardena, Ballario & Forestello en Wiper, van deze en vele andere topmerken bieden wij tuinmachines aan. Wanneer u een grasmaaier wilt kopen, kunt u deze ter plaatse bij u in de omgeving van Ham laten leveren. Dezelfde kwaliteit en service leveren wij voor al onze producten, waaronder bijvoorbeeld ook ons elektrische gereedschap. Neem zeker een kijkje in ons brede assortiment aan gereedschappen en ander bouwmateriaal.

sfeerbeeld Makita 2.jpg
buitenaanzicht winkel

Neem contact met ons op

Onze firma is al jarenlang een echte expert op het gebied van alles wat te maken heeft met gereedschappen voor industrie, bouw en houtbewerking. Wilt u graag bij ons uw volgende grasmaaier kopen? Wij helpen u graag verder. Kom zeker eens langs in onze zaak. Voor vragen of opmerkingen over het kopen van een grasmaaier of voor het onderhoud van uw grasmachine, belt u ons via 013 66 69 96.

bottom of page