Grasmaaier kopen

 

✔ Specialist in professionele gereedschappen

✔ Kiest bewust voor degelijkheid

✔ Service dankzij know-how

De beste grasmaaier kunt u simpelweg kopen bij Jos Beckx in Ham, nabij Beringen. In ons gigantische gamma aan tuingereedschappen vind u ongetwijfeld ook die grasmaaier waarmee u niet kunt wachten het gras in uw tuin te kortwieken. Bekijk onze merken online of kom langs in onze winkel voor een excellente service.

 


Wilt u meer informatie over onze tuingereedschappen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 


 

Een grasmaaier kopen bij een echte expert

Onze firma is al jarenlang een echte expert op het gebied van alles wat te maken heeft met gereedschappen voor industrie, bouw en houtbewerking. Als vooruitstrevende doe-het-zelfzaak bieden wij een aanbod met alleen maar het beste van het beste op het gebied van apparaten en merken. Bosch, Echo, Gardena, Ballario & Forestello en Wiper, van deze en vele andere topmerken bieden wij tuingereedschappen aan. Wanneer u een grasmaaier gaat kopen, kunt u deze ter plaatse bij u in de omgeving van Ham laten leveren. Dezelfde kwaliteit en service leveren wij voor al onze producten, waaronder bijvoorbeeld ook ons elektrische gereedschap. Een overzicht van al onze merken vindt u op onze merkenpagina.

 

Neem contact met ons op

Wilt u graag bij ons uw volgende grasmaaier kopen? Kom dan zeker eens langs in onze winkel aan de Staatsbaan 14a te Ham. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur enzaterdag tot 16:00 uur. Voor vragen of opmerkingen belt u ons via 013 66 69 96 of vult u het contactformulier in.