Kranzle hogedrukreiniger

 

✔ Specialist in professionele gereedschappen

✔ Kiest bewust voor degelijkheid

✔ Service dankzij know-how

Met een Kranzle hogedrukreiniger in de hand is geen enkele vervuiling of verwering tegen u bestand. Dit topmerk kunt u gemakkelijk vinden bij ons in Ham (op tien minuten rijden van Beringen). Kom langs in onze vooruitstrevende doe-het-zelfzaak vol kwalitatieve merken en gedegen adviezen van echte experts.

 


Wilt u meer informatie over onze hogedrukreinigers?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 


 

Koop hier uw Kranzle hogedrukreiniger

Jos Beckx combineert een heel gamma aan professionele gereedschappen met een grote kennis van zaken en een eigen hersteldienst. Door dit constante streven naar kwaliteit bieden wij ook de hogedrukreiniger van Kranzle een prominente plek in onze zaak. Onder meer dankzij de speciaal gesmede hogedrukpompen en de keramische coating van de pompplunjers is dit een van de beste hogedrukreinigers op de markt. Voor een volledig overzicht van al onze merken, bekijkt u onze merkenpagina. In ons uitgebreid aanbod vindt u daarnaast ook zaken als compressors en nagelpistolen, allemaal even kwalitatief.

 

Contacteer ons voor meer informatie

Een hogedrukreiniger van Kranzle gebruiken tijdens uw toekomstige bouwprojecten zal u een hoop moeite besparen. Kom bij ons langs aan de Staatsbaan 14a in Ham en wij helpen u met veel plezier op weg. Heeft u vragen, opmerkingen of wil u een prijsaanvraag verzoeken? Bel ons gerust op het nummer 013 66 69 96 of vul het online contactformulier in.

 

 

 

 

 

 

Comments