top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Een Kranzle-hogedrukreiniger

Met een Kranzle-hogedrukreiniger in de hand is geen enkele vervuiling of verwering tegen u bestand. De hogedrukreiniger van Kranzle staat bekend om zijn duurzaamheid en krachtige prestaties, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik. Bij Jos Beckx in Ham vindt u een uitgebreid assortiment aan hogedrukreinigers.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Koop hier uw Kranzle-hogedrukreiniger

Onze doe-het-zelf-zaak combineert een heel gamma aan professionele persluchtgereedschappen met een grote kennis van zaken en een eigen hersteldienst. Door dit constante streven naar kwaliteit bieden wij ook de hogedrukreiniger van Kranzle een prominente plek in onze zaak aan. Onder meer dankzij de speciaal gesmede hogedrukpompen en de keramische coating van de pompplunjers, is dit een van de beste hogedrukreinigers op de markt. In ons uitgebreide aanbod vindt u daarnaast ook zaken als:

 

Onze professionele gereedschappen zijn allemaal even kwalitatief. We geven u graag extra informatie om het juiste product aan te schaffen in onze winkel, van elektrisch gereedschap tot een hogedrukreiniger.

sfeerbeeld Makita 2.jpg
buitenaanzicht winkel

Contacteer ons voor meer informatie

Met een Kranzle-hogedrukreiniger zal u tijdens uw toekomstige bouwprojecten een hoop moeite besparen. Kom bij ons langs en wij helpen u met veel plezier op weg. Heeft u vragen of opmerkingen over de Kranzle-hogedrukreiniger of wilt u een prijsaanvraag indienen? Bel ons gerust op het nummer 013 66 69 96 of vul het contactformulier in.

bottom of page