top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Compressor kopen in Antwerpen

Bent u op zoek naar een betrouwbare zaak in Antwerpen om een compressor te kopen? Bij Jos Beckx in Ham vindt u een uitgebreide selectie van luchtcompressoren die geschikt zijn voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Of u nu een luchtcompressor wilt kopen voor uw werkplaats, garage of thuisgebruik, wij bieden u de beste kwaliteit en service.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Een compressor kopen bij dé persluchtexpert

Als u een compressor wilt kopen, is het belangrijk om te kiezen voor een expert. Wij zijn al sinds 1970 actief in de wereld van persluchtgereedschap en kennen dan ook alle ins en outs. Wilt u een kleine compressor kopen voor gedetailleerde klussen of net een krachtiger model voor industrieel gebruik? Wij hebben het allemaal. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het installeren van persluchtleidingsystemen, zodat uw compressor optimaal functioneert. En mocht uw compressor ooit reparatie nodig hebben, dan staan wij klaar voor herstellingen, zodat u snel weer aan de slag kunt. Voor elke toepassing waarbij perslucht onmisbaar is, vindt u bij ons de perfecte luchtcompressor, afgestemd op uw specifieke eisen en wensen.

sfeerbeeld compressors
buitenaanzicht winkel

Kom bij ons langs of dien een prijsaanvraag in

Uw nieuwe luchtcompressor en ander elektrisch gereedschap kopen doet u bij ons! Voor vragen of opmerkingen, of om een prijsaanvraag te doen, contacteert u ons gerust via het nummer 013 66 69 96 of door het contactformulier in te vullen. We geven u graag alle informatie en het nodige advies zodat u de juiste luchtcompressor kan kopen.

bottom of page