top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Persluchtleiding kopen

Een persluchtleiding kopen stelt u in staat perslucht te manipuleren en in te zetten voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld om uw machines aan te drijven, schoon te blazen of voor het oppompen van banden. Jos Beckx is naast een vooruitstrevende doe-het-zelfzaak uit Ham ook een ware persluchtexpert, hooggespecialiseerd in het verkopen en installeren van persluchtleidingsystemen. Informeer u gerust bij ons!

Heeft u interesse in een van onze producten?

Een persluchtleiding kopen doet u bij dé persluchtexpert

Al sinds 1970 specialiseren wij ons in persluchtleidingsystemen en andere persluchtapparaten. Daarvoor werken wij uitsluitend samen met de allerbeste merken, zoals Kaeser en Brown. Een volledig overzicht van persluchtproducten en persluchtleidingsystemen in ons assortiment vindt u hier. Dankzij onze jarenlange kennis en continue bijscholing over nieuwe technieken, profiteert u niet alleen van een professioneel advies bij aankoop, maar ook van een eigen hersteldienst voor compressoren en persluchtleidingen. Bovendien komen wij ook graag langs voor de installatie van compressoren in Antwerpen en Limburg.

Een persluchtleiding kopen met behulp van onze verregaande kennis

Wij helpen u graag de beste keuze te maken uit ons aanbod aan verschillende persluchtleidingsystemen en persluchtslangen, elk met hun eigen voordelen en specificaties in onze doe-het-zelf-zaak. Wist u bijvoorbeeld dat 80% van de ‘life time costs’ van een industriële compressor bestaat uit energiekosten? Gelukkig vindt u in ons aanbod louter de beste, zuinigste persluchtleidingsystemen terug. Wij voorzien u graag van meer informatie over persluchtgereedschap.

sfeerbeeld Senco
buitenaanzicht winkel

Vertrouw op onze expertise

Bij Jos Beckx zit u goed wanneer u een kwaliteitsvolle persluchtleiding wil kopen. Heeft u vragen voor ons, bent u op zoek naar specifiek materiaal of wilt u alvast een prijsaanvraag voor een van onze persluchtleidingsystemen indienen? Wij zijn telefonisch te bereiken op +32 13 66 69 96, via het contactformulier en natuurlijk in onze winkel in Ham.

bottom of page