top of page

✓ Enkel topmerken

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Persluchtleiding kopen

Een persluchtleiding kopen stelt u in staat perslucht te manipuleren en in te zetten voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld om uw machines aan te drijven of schoon te blazen of voor het oppompen van banden. Jos Beckx is naast een vooruitstrevende doe-het-zelfzaak uit Ham ook een ware persluchtexpert, hooggespecialiseerd in het verkopen en installeren van persluchtleidingsystemen. Informeer u gerust bij ons!

Heeft u interesse in een van onze producten?

Een persluchtleiding kopen bij de persluchtexpert

Voor iedere mogelijke toepassing van perslucht hebben wij gegarandeerd de juiste machine in onze winkel liggen. Daarvoor werken wij samen met uitsluitend de allerbeste merken als Kaeser en Brown. Een volledig overzicht van persluchtproducten en persluchtleidingsystemen vindt u hier. Kom langs bij ons voor een begeleiding van een team van ware experts en profiteer van onze hersteldienst wanneer uw persluchtleidingsystemen opgelapt moeten worden. U kunt bij ons eveneens terecht voor de verkoop en installatie van compressors en compressorleidingen.

Een persluchtleiding kopen met behulp van onze verregaande kennis

Wij helpen u graag de beste keuze te maken uit ons aanbod aan verschillende persluchtleidingsystemen, elk met hun eigen voordelen en specificaties in onze doe-het-zelf-zaak. Wist u bijvoorbeeld dat 80% van de ‘life time costs’ van een industriële compressor bestaat uit energiekosten? Gelukkig vindt u in ons aanbod louter de beste, zuinigste persluchtleidingsystemen terug. Wij voorzien u graag van meer informatie over persluchtgereedschap.

sfeerbeeld Senco
buitenaanzicht winkel

Laat u door ons begeleiden voor de aankoop van persluchtleidingsystemen

Bij Jos Beckx zit u goed wanneer u een persluchtleiding wil kopen zonder risico te lopen op een dure miskoop. U vindt onze winkel aan de Staatsbaan 14a in Ham. Heeft u vragen of opmerkingen voor ons of wilt u alvast een prijsaanvraag voor een van onze persluchtleidingsystemen indienen? Wij zijn telefonisch te bereiken op 013 66 69 96. U kan ook steeds ons contactformulier invullen.

bottom of page