top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

De herstelling van uw compressor

Zoekt u een plek met vakkundige medewerkers die de herstelling van uw compressor op zich kunnen nemen? Onze hersteldienst staat voor u klaar. Want ook nadat u bij ons uw gereedschappen gekocht hebt, profiteert u bij Jos Beckx in Ham van uitstekende en optimale service.

Heeft u interesse in een van onze producten?

De herstelling van uw compressor is in goede handen bij ons

Bij ons rekent u op de kunde van onze interne hersteldienst, die met veel plezier de herstelling van uw gereedschap, van de kleinste compressor tot grotere machines, op zich neemt. Wij hebben ervaring met persluchtgereedschap van een heleboel topmerken waardoor u bij ons dus op uw twee oren slaapt voor zowel aankopen als herstellingen. Onze experts kennen alles van compressoren, van de compressorleiding tot de druktank. Anders gezegd, een kwalitatieve compressor kopen bij ons, is ook rekenen op een professionele herstelling en onderhoud waar nodig.

herstelling compressors
buitenaanzicht winkel

Laat uw gereedschap door ons herstellen

In onze winkel in Ham kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht voor de herstelling van uw compressor, persluchtinstallatie, elektrisch gereedschap en meer. Vertrouw op onze expertise voor de reparatie van uw compressor en verzeker uzelf van een professionele en duurzame oplossing, waardoor uw apparatuur weer optimaal functioneert. Kom gerust langs, of contacteer ons via ons telefoonnummer 013 66 69 96 of contactformulier voor vragen.

bottom of page