top of page

✓ Enkel topmerken

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

De herstelling van uw compressor

Zoekt u een plek met vakkundige medewerkers die de herstelling van uw compressor op zich kunnen nemen? Onze hersteldienst staat voor u klaar. Want ook nadat u bij ons uw gereedschappen gekocht hebt, profiteert u bij Jos Beckx in Ham van uitstekende en optimale service.

Heeft u interesse in een van onze producten?

De herstelling van uw compressor is in goede handen bij ons

Zoals het gezegde gaat, een ongeluk is snel gebeurd. Daarom heeft iedere stielman nood aan een plek waar mensen met verstand van zaken uw beschadigde of kapotte gereedschap en machines snel oplappen. Wanneer u in de buurt van Ham woont, is de vooruitstrevende doe-het-zelfzaak Jos Beckx hiervoor een uitstekende partij. Hier rekent u op de kunde van onze interne hersteldienst, die met veel plezier de herstelling van uw gereedschap, van de kleinste compressor tot grotere machines, op zich neemt. Wij hebben ervaring met een heleboel topmerken waardoor u bij ons dus op uw twee oren slaapt voor zowel aankopen als herstellingen. Anders gezegd, een kwalitatieve compressor kopen bij ons, is ook rekenen op een professionele herstelling waar nodig.

sfeerbeeld compressors.jpg
buitenaanzicht winkel

Laat uw gereedschap door ons herstellen

In onze winkel aan de Staatsbaan 14a te Ham kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht voor de herstelling van uw compressor, persluchtinstallatie, zitmaaiers en meer. Kom gerust langs, of contacteer ons via ons telefoonnummer 013 66 69 96 of contactformulier voor vragen.

bottom of page