Herstelling compressor

 

✔ Specialist in professionele gereedschappen

✔ Kiest bewust voor degelijkheid

✔ Service dankzij know-how

U zoekt een plek met vakkundige medewerkers die de herstelling van uw compressor op zich kunnen nemen? Onze hersteldienst staat voor u klaar. Want ook nadat u bij ons uw gereedschappen gekocht hebt, geniet u bij Jos Beckx in Ham (op zo’n tien minuten van Beringen) van uitstekende en optimale service.

 


Wilt u meer informatie over onze herstellingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

 


 

De herstelling van uw compressor is in goede handen

Zoals het gezegde gaat, een ongeluk is snel gebeurd. Daarom heeft iedere stielman nood aan een plek waar mensen met verstand van zaken uw beschadigde of kapotte gereedschap en machines snel oplappen. Wanneer u in de buurt van Ham woont, is de vooruitstrevende doe-het-zelfzaak Jos Beckx hiervoor een uitstekende partij. Hier kunt u rekenen op de kunde van onze interne hersteldienst, die met veel plezier de herstelling van uw gereedschap, van de kleinste compressor tot grotere machines, op zich neemt. Wij hebben ervaring met een heleboel topmerken waardoor u bij ons dus op uw twee oren slaapt voor zowel aankopen als herstellingen. Anders gezegd, de kwalitatieve compressor die u bij ons in Limburg aanschaft, kunt u bij ons ook binnenbrengen voor herstelling.    

Laat uw gereedschap door ons herstellen

In onze winkel aan de Staatsbaan 14a te Ham kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht voor de herstelling van uw compressor, persluchtinstallatie, tuinmachines en meer. Kom gerust langs, of contacteer ons via ons telefoonnummer 013 66 69 96 of contactformulier voor vragen.