top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Een compressorleiding kopen

Via een compressorleiding kunt u het gas in uw compressor inzetten voor een heleboel verschillende doeleinden. Jos Beckx is niet alleen een gespecialiseerde doe-het-zelfzaak uit Ham, maar staat vooral bekend als een echte expert over perslucht en alles wat daarmee te maken heeft. Bij ons vindt u dan ook zeker waar u naar op zoek bent.

Heeft u interesse in een van onze producten?

De juiste compressorleiding kopen voor uw toepassing

Bij onze zaak vol gereedschap kunt u steeds terecht voor de beste gereedschappen op het gebied van industrie, houtbewerking en bouw, of u nu een ervaren stielman bent of een enthousiaste doe-het-zelver. Wij zijn bovendien een expert in persluchtleidingsystemen. En ook compressoren kennen bijgevolg geen geheimen meer voor ons. U kunt bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een goede compressorleiding of ander persluchtgereedschap. Dankzij ons ruime aanbod en deskundig advies stapt u gegarandeerd naar buiten met de meest geschikte compressorleiding. Indien nodig vertrouwt u ook op onze ervaren hersteldienst voor compressorleidingen en -toestellen.

compressorsleiding
buitenaanzicht winkel

Contacteer ons voor meer informatie of een prijsaanvraag

Bij ons vindt u gegarandeerd de ideale compressorleiding of persluchtslang voor uw machines en persoonlijke doeleinden. Wij ontvangen u graag in onze zaak in Ham. Heeft u vragen over het kopen van een compressorleiding of wilt u alvast een prijsaanvraag doen? U bereikt ons op het nummer 013 66 69 96 of door ons contactformulier in te vullen.

bottom of page