top of page

✓ Enkel topmerken

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Een compressorleiding kopen

Via een compressorleiding kunt u het gas in uw compressor inzetten voor een heleboel verschillende doeleinden. Jos Beckx is niet alleen een gespecialiseerde doe-het-zelfzaak uit Ham, maar staat ook bekend als een echte expert over perslucht en alles wat daarmee te maken heeft. Zoek ons op voor de beste adviezen en merken!

Heeft u interesse in een van onze producten?

Koop een compressorleiding bij de persluchtexpert

Bij onze zaak vol gereedschap kunt u steeds terecht voor de beste gereedschappen op het gebied van industrie, houtbewerking en bouw, of u nu een ervaren stielman bent of een enthousiaste doe-het-zelver. Wij zijn bovendien een expert in persluchtleidingsystemen. En ook compressors kennen bijgevolg geen geheimen meer voor ons. U kunt bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een goede compressorleiding. Dankzij ons ruime aanbod en deskundig advies stapt u gegarandeerd naar buiten met de meest geschikte compressorleiding.

sfeerbeeld compressors.jpg
buitenaanzicht winkel

Contacteer ons voor meer informatie of een prijsaanvraag

Vind bij ons de ideale compressorleiding voor uw machines en persoonlijke doeleinden. Wij ontvangen u graag in onze winkel aan de Staatsbaan 14a in Ham. Heeft u vragen over het kopen van een compressorleiding of wilt u alvast een prijsaanvraag doen? U bereikt ons op het nummer 013 66 69 96 of door ons contactformulier in te vullen.

bottom of page