top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Persluchtslangen

Persluchtslangen zijn een fundamenteel onderdeel van elk persluchtgereedschap, en bij Jos Beckx in Ham begrijpen we dit als geen ander. Al sinds onze oprichting in 1970 specialiseren wij ons in perslucht en alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben dan ook veel ervaring en kennis opgedaan over onderdelen van persluchtmachinerie.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Degelijke persluchtslangen vindt u bij ons

Wanneer u kiest voor onze persluchttoestellen, kiest u voor kwaliteit. Onze persluchtslangen zijn ontworpen om betrouwbaarheid en duurzaamheid te bieden voor elke klus, groot of klein. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en specificaties, zijn flexibel en sterk, waardoor ze ideaal zijn voor veeleisende professionele omgevingen. Als dé expert op het gebied van persluchtgereedschap, garanderen wij dat onze persluchtslangen voldoen aan de hoogste standaarden. Ze zijn perfect voor gebruik in uiteenlopende toepassingen, van automotive tot bouw. Bovendien bieden wij professionele installatie van persluchtleidingsystemen aan, zodat uw machine optimaal functioneert en een maximale levensduur heeft. Naast de standaard slangen, bieden we ook speciale varianten aan die bestand zijn tegen olie, chemicaliën en extreme temperaturen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan industriële toepassingen.

sfeerbeeld compressors
buitenaanzicht winkel

Gebruik enkel de beste materialen

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van persluchtslangen van topmerken zoals Bauger, Nedermann en Airpress? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende prijsaanvraag. Wij bieden niet alleen persluchtslangen, maar ook een uitgebreid assortiment aan elektrisch gereedschap. Bezoek onze zaak om ons complete aanbod te ontdekken en laat u adviseren door onze experts.

bottom of page