top of page

✓ Enkel topmerken

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Een kleine compressor kopen

Wilt u een kleine compressor kopen? De allerbeste materialen voor dé vakman vindt u bij Jos Beckx in Ham. Wij zijn een vooruitstrevende doe-het-zelfzaak vol topmerken aan een goed prijs-kwaliteitratio. Bekijk online wat wij in huis hebben of kom eens langs in onze winkel om de ideale kleine compressor van dichtbij te bezichtigen, te kopen en om te profiteren van een uitstekende service.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Een kleine compressor kopen doet u hier

Om bepaalde gereedschappen en machines aan te drijven, heeft u natuurlijk een compressor nodig. Een goed exemplaar gaat jaren mee en staat ieder bouw- of doe-het-zelfproject opnieuw voor u klaar. Een slechtwerkend apparaat geeft u het liefst een trap van de hoogste toren. Wees dus slim en kom bij onze vakmensen een kwalitatieve kleine of grote compressor kopen. Wij hebben als doe-het-zelf-zaak enkel topmerken als Kaeser en Brown in ons aanbod zitten. Onze specialisten staan u graag bij met de beste adviezen, zodat u de juiste kleine compressor kunt kopen. Ook voor een goede compressorleiding of voor herstellingen, kunt u steeds bij ons terecht.

sfeerbeeld compressors.jpg
buitenaanzicht winkel

Loop onze winkel binnen

De deuren van onze zaak aan de Staatsbaan 14a te Ham staan iedere werkdag voor u open van 08:00 uur tot 18:00 uur, en op zaterdag van 08:00 uur tot 16:00 uur. Laat u door ons begeleiden in het kopen van een kleine compressor, of stel uw vragen door ons te bellen op het nummer 013 66 69 96 of het contactformulier in te vullen.

bottom of page