top of page

✓ Enkel topmerken

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Persluchtgereedschap en leidingen

Binnen het totaalgamma van materialen en gereedschappen ontwikkelden we een bijzondere expertise in compressoren, een persluchtinstallatie en ander persluchtgereedschap dat u bij ons kunt kopen. Voor elke mogelijke toepassing van perslucht hebben wij het juiste persluchtgereedschap in huis dat u kan kopen. Wij werken hiervoor uitsluitend samen met gerenommeerde A-merken zoals KAESER. Naast de verkoop, kunt u op Jos Beckx vertrouwen voor alle onderhoud en herstelling van persluchtgereedschap. Kom langs in onze winkel in Ham voor uitstekende service.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Persluchtgereedschap kopen

Wanneer u een persluchtleiding wilt kopen of een volledig nieuwe persluchtinstallatie nodig heeft, zit u bij ons goed. In onze doe-het-zelf-zaak vindt u de allerbeste merken en producten, geselecteerd met oog op kwaliteit en duurzaamheid. Door uw persluchtgereedschap bij ons te kopen, haalt u goede producten in huis. Elke zichzelf respecterende stielman weet hoe belangrijk goede producten zijn voor een goed eindresultaat. Wanneer u een persluchtinstallatie of een bepaald stuk persluchtgereedschap, zoals een nagelpistool, wilt kopen bij ons, staan wij voor u klaar.

sfeerbeeld compressors
buitenaanzicht winkel

Laat u begeleiden door de persluchtexpert

Het kopen van goed persluchtgereedschap, zoals een persluchtinstallatie, kan soms overweldigend aanvoelen. Laat u daarom begeleiden door Jos Beckx, de persluchtexpert van Ham en omstreken, voor het kopen, installeren en herstellen van uw persluchtgereedschap. Voor vragen, prijsaanvragen of opmerkingen contacteert u ons via 013 66 69 96 of door ons online contactformulier in te vullen. Ook voor de herstelling van uw compressor kan u bij ons terecht.

bottom of page