top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Persluchtgereedschap en leidingen

Binnen het totaalgamma van materialen en gereedschappen ontwikkelden we een bijzondere expertise in compressoren, persluchtinstallaties en ander persluchtgereedschap. Voor elke mogelijke toepassing van perslucht hebben wij het juiste persluchtgereedschap in huis dat u kan kopen. Wij werken hiervoor uitsluitend samen met gerenommeerde A-merken zoals KAESER. Naast de verkoop, vertrouwt u op Jos Beckx in Hamme voor alle onderhoud en herstelling van persluchtgereedschap.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Persluchtgereedschap kopen

Wanneer u een persluchtleiding wilt kopen of een volledig nieuwe persluchtinstallatie nodig heeft, zit u bij ons goed. In onze doe-het-zelf-zaak vindt u de allerbeste merken en producten, geselecteerd met oog op kwaliteit en duurzaamheid. Door uw persluchtgereedschap bij ons te kopen, haalt u goede producten in huis. Elke zichzelf respecterende stielman weet hoe belangrijk goede producten zijn voor een goed eindresultaat. Wanneer u een persluchtinstallatie of een bepaald stuk persluchtgereedschap, zoals een nagelpistool, wilt kopen bij ons, staan wij voor u klaar.

sfeerbeeld compressors
buitenaanzicht winkel

Laat u begeleiden door de persluchtexpert

Het kopen van goed persluchtgereedschap, zoals een persluchtinstallatie of een niettoestel met perslucht, kan soms overweldigend aanvoelen. Laat u daarom begeleiden door Jos Beckx, de persluchtexpert van Ham en omstreken, voor het kopen, installeren en herstellen van uw persluchtgereedschap en handgereedschap. Voor vragen, prijsaanvragen of opmerkingen contacteert u ons via 013 66 69 96 of door ons online contactformulier in te vullen. Ook voor de herstelling van uw compressor kan u bij ons terecht.

bottom of page