top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Tuinmachines kopen

Als u op zoek bent naar de beste tuinmachines om te kopen in regio Ham, dan kan het zeker geen kwaad om eens bij Jos Beckx binnen te wandelen! Wij zijn een vooruitstrevende doe-het-zelfzaak in Ham vol professionele gereedschappen van de beste merken op de markt op het gebied van bouw, tuin, houtbewerking en industrie.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Tuinmachines van de bovenste plank kopen doet u bij ons

Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u ongetwijfeld de tuinmachines kopen waar u naar op zoek bent. Van bladblazers tot bosmaaiers en van hakselaars tot kettingzagen, in onze winkel liggen ze allemaal voor u uitgestald. Bovendien zijn het producten van de allerbeste merken uit binnen-en buitenland zoals Gardena, Bosch en Wiper. Voor een volledig overzicht aan tuinmachines die u bij ons kunt kopen, kan u steeds bij ons langskomen in onze zaak vol gereedschap. Wij helpen u hiernaast graag bij het maken van de beste beslissing, en u kunt ook na uw aankoop bij ons terecht middels onze interne onderhouds- en hersteldienst. Zo beschikt u bij uw volgende tuinbouwproject onder meer over de beste grasmaaiers. Maar ook een goede freesmachine ontbreekt niet in ons aanbod. Wij verschaffen u met veel plezier meer informatie als u geïnteresseerd bent.

sfeerbeeld Futech.jpg
buitenaanzicht winkel

Vind de ideale tuinmachine in ons aanbod

Wanneer het tijd is om nieuwe tuinmachines te kopen, vindt u bij ons kwaliteitsvolle machines en een uitstekende service. Voor meer informatie en vragen over het kopen van tuinmachines of om een prijsaanvraag te doen, belt u ons op 013 66 69 96 of vult u het contactformulier in.

bottom of page