top of page

✓ Enkel topmerken

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Freesmachine voor hout kopen

Als u graag een goede freesmachine om hout te bewerken wilt kopen, dan moet u zeker eens langskomen bij Jos Beckx in Ham. Wij zijn een exclusieve doe-het-zelfzaak waar u enkel de beste merken op het gebied van industrie-, houtbewerking- en bouwmachines vindt. Lees hieronder meer over het kopen van een freesmachine voor hout.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Uw volgende freesmachine voor hout kopen doet u hier

Bewerk hout als de beste met de eersteklas freesmachine die u bij ons in onze doe-het-zelf-zaak kunt kopen. In onze winkel vindt u alleen maar de beste machines van de beste merken zoals Festool, Contimac en Bosch. Zo weet u dat u bij Jos Beckx terechtkunt als u voor absolute topkwaliteit gaat bij bouwprojecten. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan verschillende machines, waaronder:

In ons uitgebreide assortiment vindt u daarnaast nog veel meer zwaar en minder zwaar geschut.

sfeerbeeld Makita 2.jpg
buitenaanzicht winkel

Koop bij ons de beste houtbewerkingsmachines

Wij van Jos Beckx staan elke werkdag én op zaterdag voor u klaar om u te begeleiden in het kopen van de freesmachine voor hout die het beste bij u past. Heeft u vragen voor ons of wilt u alvast een prijsaanvraag doen? Contacteer ons dan via telefoon op het nummer 013 66 69 96 of door ons contactformulier in te vullen. Na het kopen van een freesmachine voor hout, leveren wij uw nieuwe exemplaar ook ter plaatse als u dat wenst.

bottom of page