top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Freesmachine voor hout kopen

Als u graag een goede freesmachine om hout te bewerken wilt kopen, dan moet u zeker eens langskomen bij Jos Beckx in Ham. Wij zijn een exclusieve doe-het-zelfzaak waar u enkel de beste merken op het gebied van industrie-, houtbewerking- en bouwmachines vindt. Lees hieronder meer over het kopen van een freesmachine voor hout.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Uw volgende freesmachine voor hout kopen doet u hier

Door een kwaliteitsvolle freesmachine aan te kopen, verloopt het bewerken van hout meteen heel wat vlotter. In onze winkel vindt u alleen maar het beste elektrisch gereedschap van topmerken zoals Festool, Contimac en Bosch. Zo weet u dat u bij Jos Beckx terechtkunt als u voor absolute topkwaliteit gaat bij bouwprojecten.  In ons uitgebreide assortiment vindt u daarnaast nog veel meer zwaar en minder zwaar geschut. Naast freesmachines vindt u bij ons ook divers kwaliteitsvol handgereedschap en andere noodzakelijke materialen.

sfeerbeeld Makita 2.jpg
buitenaanzicht winkel

Koop bij ons de beste houtbewerkingsmachines

Wij van Jos Beckx staan elke werkdag én op zaterdag zodat u enkel de beste freesmachine voor hout kan kopen. Na het kopen van een freesmachine voor hout, leveren wij uw nieuwe exemplaar, indien gewenst, ook ter plaatse. Heeft u vragen voor ons, bent u op zoek naar meettoestellen of wilt u alvast een prijsaanvraag doen? Contacteer ons dan via telefoon op het nummer 013 66 69 96 of door ons contactformulier in te vullen.

bottom of page