top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Meettoestellen

Nauwkeurige meettoestellen zijn de ruggengraat van elke klus waar precisie vereist is. Bij Jos Beckx in Ham begrijpen we dat een goede meting de sleutel is tot succes bij uw projecten, en daarom bieden wij meettoestellen aan die u die nauwkeurigheid garanderen. Met ons brede assortiment zorgt u ervoor dat elke maatvoering tot in de puntjes correct is.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Onze meettoestellen garanderen nauwkeurigheid

Of u nu diepte, afstand of hoeken moet meten, onze meettoestellen leveren altijd correcte data, wat essentieel is bij bouwprojecten. Ze complementeren uw handgereedschap en zijn net zo onontbeerlijk voor het afleveren van kwaliteitswerk. Van vouwmeters en lijnlasers tot vochtmeters en laserwaterpassen, wij hebben de juiste meettoestellen voor elke toepassing. Zonder de juiste metingen kunnen zelfs de bevestigingsmaterialen niet correct worden aangebracht. En als het gaat om mengmachines, zorgen onze meettoestellen ervoor dat u de juiste verhoudingen hanteert voor het beste mengresultaat, waardoor u materiaalverspilling voorkomt en efficiëntie verhoogt. Net zoals bij al onze machines, zijn ook onze meters van de allerbeste merken, zoals Laserliner, Leica, Stabila, Mitutoyo en Bosch.

sfeerbeeld compressors
buitenaanzicht winkel

Vraag vandaag nog een prijsopgave aan

Bent u klaar om de precisie van uw werk naar een hoger niveau te tillen? Vraag een offerte aan voor onze meettoestellen of kom langs in de zaak waar u ons volledige assortiment kunt bekijken. Vergeet ook niet ons aanbod van elektrisch gereedschap te ontdekken om uw projecten te perfectioneren.

bottom of page