top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Mengmachines

Voor elke klus waarbij materiaal gemixt moet worden, zijn mengmachines onmisbaar. Bij Jos Beckx in Ham begrijpen we dat een goede mengmachine het verschil kan maken voor de kwaliteit van uw werk, of het nu gaat om verf, mortel of beton. Onze mengmachines zijn gebruiksvriendelijk en robuust, ontworpen om het zware werk voor u te doen en uw klus efficiënter te maken.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Betonmolens en mengmachines: een perfecte combinatie

Onze betonmolens en mengmachines zijn ontworpen om u te helpen bij het efficiënt en effectief mengen van materialen. Ze zijn perfect voor zowel grote bouwprojecten als kleinere klussen in en om het huis. Om uw werkplaats netjes achter te laten, bieden wij ook hogedrukreinigers aan, ideaal om alles schoon te spoelen. Vergeet ook niet het handgereedschap dat u nodig heeft voor een egale afwerking, zoals spatels en troffels. Al onze machines en materialen zijn van de hoogste kwaliteit, daarom werken wij voor mengmachines samen met merken zoals Eibenstock, Atika en Carat.

sfeerbeeld compressors
buitenaanzicht winkel

Ontvang uw offerte

Naast betonmolens hebben we ook een breed scala aan elektrisch gereedschap, waarmee u elke klus, groot of klein, met gemak aankunt. Bent u geïnteresseerd in een van onze mengmachines? Vraag dan een offerte aan via ons contactformulier, dan koppelen wij zo snel mogelijk naar u terug. Of kom meteen langs in onze zaak om ons volledige assortiment te bekijken en al uw vragen te stellen aan ons team.

bottom of page