top of page

Alles voor de vakman

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Een kwalitatieve compressor kopen in regio Limburg

Wilt u graag een goede compressor, ook wel luchtcompressor genoemd, kopen voor uw volgende bouwproject in regio Limburg? Wij van Jos Beckx, de vooruitstrevende doe-het-zelfzaak in Ham, kunnen u ongetwijfeld een handje helpen. Op deze manier wordt een compressor of luchtcompressor kopen een fluitje van een cent.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Een compressor kopen kan gemakkelijk hier

Bij onze doe-het-zelf-zaak koopt u professionele handgereedschappen, ontvangt u gedegen adviezen en kunt u terecht voor herstellingen. Ook wanneer u erover denkt een luchtcompressor te kopen voor uw volgende bouwproject, staan wij voor u klaar met raad en daad en een uitgebreid assortiment aan de beste merken op de markt. Zo treft u in ons aanbod toppers als Airpress, Contimac, Brown en Kaeser Kompressoren aan. Daarnaast bieden wij ook een kwalitatief resem aan compressorleidingen aan. Wij beschikken ook over een eigen hersteldienst voor compressoren. Met andere woorden, bij ons slaapt u op uw twee oren wat het kopen van een luchtcompressor betreft. Met een goed exemplaar staat u immers met heel wat minder zorgen op de werf.

professioneel gereedschap Makita
buitenaanzicht winkel

Kom bij ons langs of dien een prijsaanvraag in

Uw nieuwe luchtcompressor en ander elektrisch gereedschap kopen doet u bij ons! Voor vragen of opmerkingen, of om een prijsaanvraag te doen, contacteert u ons gerust via het nummer 013 66 69 96 of door het contactformulier in te vullen. We geven u graag alle informatie en het nodige advies zodat u de juiste luchtcompressor kan kopen.

bottom of page