Compressor kopen Limburg

 

✔ Specialist in professionele gereedschappen

✔ Kiest bewust voor degelijkheid

✔ Service dankzij know-how

Wilt u graag een goede compressor (ook wel luchtcompressor genoemd) kopen voor uw volgende bouwproject in of rond Limburg? Wij van Jos Beckx, de vooruitstrevende doe-het-zelfzaak in Ham (nabij Beringen) kunnen u hierin ongetwijfeld een stevig handje helpen. Maak uw keuze uit een gamma aan topmerken en laat u leiden door de adviezen van onze ervaren medewerkers. Op deze manier wordt een compressor/luchtcompressor kopen in regio Limburg een fluitje van een cent.

 


Wilt u meer informatie over onze gereedschappen en machines?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 


 

Een compressor kopen in Limburg kan gemakkelijk hier

 

Bij Jos Beckx koopt u professionele gereedschappen, ontvangt u gedegen adviezen en kunt u terecht voor herstellingen. Ook wanneer u erover denkt een compressor/luchtcompressor te kopen voor uw volgende bouwproject in Limburg, staan wij voor u klaar met raad en daad en een gamma aan de beste merken op de markt. Zo treft u in ons aanbod toppers als Airpress, Contimac, Brown en Kaeser Kompressoren aan. Voor een volledig overzicht bekijkt u onze merkenpagina. Daarnaast bieden wij ook een kwalitatief resem aan compressorleidingen aan, en beschikken wij over een eigen hersteldienst. Met andere woorden, bij ons slaapt u op uw twee oren wat het kopen van een compressor/luchtcompressor in Limburg betreft. Met een goed exemplaar hebt u immers het gevoel alsof u een trouwe vriend bij u op de werf hebt. Een slecht werkend apparaat kan uw frustratieniveau gemakkelijk de hoogte doen inschieten. Vermijd dit en ga voor Jos Beckx!

 

Kom bij ons langs of doe een prijsaanvraag

Uw nieuwe favoriete compressor/luchtcompressor kopen, dat doet u in onze winkel aan de Staatsbaan 14a in Ham! Onze deuren zijn geopend van 8:00 uur tot 18:00 uur in de week, en van 8:00 uur tot 16:00 uur op zaterdag. Voor vragen of opmerkingen, of om een prijsaanvraag te doen, contacteert u ons gerust via het nummer 013 66 69 96 of door het contactformulier in te vullen.

 

 

 

 

 

Comments