top of page

✓ Enkel topmerken

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Een kwalitatieve compressor kopen in regio Limburg

Wilt u graag een goede compressor, ook wel luchtcompressor genoemd, kopen voor uw volgende bouwproject in of rond Limburg en Antwerpen? Wij van Jos Beckx, de vooruitstrevende doe-het-zelfzaak in Ham kunnen u hierin ongetwijfeld een stevig handje helpen. Maak uw keuze uit een gamma aan topmerken en laat u leiden door de adviezen van onze ervaren medewerkers. Op deze manier wordt een compressor of luchtcompressor kopen een fluitje van een cent.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Een compressor kopen kan gemakkelijk hier

Bij onze doe-het-zelf-zaak koopt u professionele gereedschappen, ontvangt u gedegen adviezen en kunt u terecht voor herstellingen. Ook wanneer u erover denkt een compressor of luchtcompressor te kopen voor uw volgende bouwproject, staan wij voor u klaar met raad en daad en een gamma aan de beste merken op de markt. Zo treft u in ons aanbod toppers als Airpress, Contimac, Brown en Kaeser Kompressoren aan. Daarnaast bieden wij ook een kwalitatief resem aan compressorleidingen aan. Wij beschikken ook over een eigen hersteldienst. Met andere woorden, bij ons slaapt u op uw twee oren wat het kopen van een luchtcompressor betreft. Met een goed exemplaar heeft u immers het gevoel alsof u een trouwe vriend bij u op de werf hebt. Een slecht werkend apparaat kan uw frustratieniveau gemakkelijk de hoogte doen inschieten. Vermijd dit en ga voor Jos Beckx! Samen zorgen we voor een vlot verloop van de werken op eender welke werf.

sfeerbeeld Makita 2.jpg
buitenaanzicht winkel

Kom bij ons langs of doe een prijsaanvraag

Uw nieuwe favoriete compressor of luchtcompressor kopen doet u in onze winkel aan de Staatsbaan 14a in Ham! Voor vragen of opmerkingen, of om een prijsaanvraag te doen, contacteert u ons gerust via het nummer 013 66 69 96 of door het contactformulier in te vullen. We geven u graag alle informatie en het nodige advies zodat u de juiste luchtcompressor kan kopen.

bottom of page