Bevestigingsmateriaal kopen

 

✔ Specialist in professionele gereedschappen

✔ Kiest bewust voor degelijkheid

✔ Service dankzij know-how

Bij Jos Beckx, de professionele doe-het-zelfzaak in Ham (niet ver van Beringen) kunt u alle soorten bevestigingsmateriaal kopen, van schroeven en bouten tot moeren, draadstangen en meer. Neem een kijkje in ons ruime en professionele aanbod en geniet optimaal van onze expertise.

 


Wilt u meer informatie over onze bevestigingsmaterialen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 


 

Bevestigingsmateriaal kopen doet u gemakkelijk bij ons

Bij doe-het-zelfzaak Jos Beckx kunt u terecht voor al uw aankopen in de bouw, houtbewerking en industrie, of u nu een vakman of vrijetijdsklusser bent. Onze jarenlange ervaring heeft geresulteerd in vakkennis om u tegen te zeggen. Deze zetten wij dan ook graag voor u in. Bevestigingsmateriaal kopen, kan soms een uitdaging zijn omdat vaak grote volumes nodig zijn en een klein, over het hoofd gezien, detail soms al leidt tot een grote miskoop. Wij helpen u met veel plezier dit soort situaties vermijden. Kom langs bij ons in Ham voor de beste zorg, ook wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een hogedrukreiniger of industriële stofzuiger voor uw volgende bouwproject. Op onze overzichtspagina vindt u een al onze merken en producten.

 

Contacteer ons voor een prijsaanvraag

 

 

Als u interesse heeft om bij ons uw bevestigingsmateriaal te kopen, contacteer ons dan gerust voor een prijsaanvraag. Vraagt u zich af hoe wij te bereiken zijn? Bel ons gewoon op het nummer 013 66 69 96,vul het contactformulier in of kom langs in onze winkel aan de Staatsbaan 14a te Ham.

 

 

 

Comments