Stofzuiger Ghibli

 

✔ Specialist in professionele gereedschappen

✔ Kiest bewust voor degelijkheid

✔ Service dankzij know-how

Een stofzuiger van het toonaangevende merk Ghibli kopen, dat kan gemakkelijk bij ons. Jos Beckx is de vooruitstrevende doe-het-zelfzaak uit Ham (op tien minuutjes rijden van Beringen), waar wij u met veel kennis van zaken en liefde voor de stiel helpen bij het verzamelen van de beste machines en gereedschappen voor industrie, bouw en houtbewerking.

 


Wilt u meer informatie over onze stofzuigers?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 


 

Een industriële stofzuiger van Ghibli is de aanschaf waard

Zo schoon mogelijk werken, dat is altijd belangrijk tijdens het bouwen of doe-het-zelven. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook voor uw eigen gezondheid. De stofzuiger van Ghibli zuigt met het grootste gemak water, stof en puin op en is dus uw ideale partner op eender welke werf. Aangezien wij van Jos Beckx alleen voor kwaliteit gaan, kunt u ook dit wereldgerenommeerde merk in onze winkel vinden, naast onder meer hogedrukreinigers van Kranzle en grasmaaiers van Bosch. Een volledig overzicht van al onze merken vindt u terug op onze merkenpagina. Daarnaast hebben wij ook onze eigen hersteldienst, waar wij u graag helpen met uw defecte apparaten.

Breng ons een bezoek

Bent u geïnteresseerd in een industriële stofzuiger van Ghibli? Kom bij ons langs aan de Staatsbaan 14a in Ham of contacteer ons via ons telefoonnummer 013 66 69 96 of contactformulier. Desgewenst komen wij uw stofzuiger ter plaatse leveren.