top of page

✓ Enkel topmerken

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Een stofzuiger van Ghibli kopen

Een stofzuiger van het toonaangevende merk Ghibli kopen, dat kan gemakkelijk bij ons. Jos Beckx is de vooruitstrevende doe-het-zelfzaak uit Ham. We helpen u er met veel kennis van zaken, en liefde voor de stiel, bij het verzamelen van de beste machines en gereedschappen voor industrie, bouw en houtbewerking.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Een industriële stofzuiger van Ghibli is de aanschaf waard

Zo schoon mogelijk werken, dat is altijd belangrijk tijdens het bouwen of doe-het-zelven. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook voor uw eigen gezondheid. De stofzuiger van Ghibli zuigt met het grootste gemak water, stof en puin op en is dus uw ideale partner op eender welke werf. Aangezien u in onze doe-het-zelf-zaak enkel kwaliteit vindt, kunt u dit wereldgerenommeerde merk ook in onze winkel vinden, naast onder meer:

Een volledig overzicht van al onze producten vindt u terug op onze productenpagina. Daarnaast hebben wij ook onze eigen hersteldienst, waar wij u graag helpen als uw stofzuiger van Ghibli defect is.

sfeerbeeld Makita 2.jpg
buitenaanzicht winkel

Breng ons een bezoek

Bent u geïnteresseerd in een industriële stofzuiger van Ghibli? Kom bij ons langs aan de Staatsbaan 14a in Ham of contacteer ons via ons telefoonnummer 013 66 69 96 of vul ons contactformulier in. Desgewenst komen wij uw stofzuiger van Ghibli ter plaatse leveren. Zo kan u zonder opkuiszorgen beginnen aan uw werken.

bottom of page