Specialist in professionele gereedschappen

Bij ons koopt u alleen kwaliteitsproducten

Jos Beckx kiest resoluut voor de beste merken die hun degelijkheid bewezen hebben. Voor de heavy-duty elektrische gereedschappen zijn dat voornamelijk Duitse topmerken als Bosch, Festool en Fein. Voor wat persluchtgereedschap – dé specialiteit van Beckx – betreft, gaat het om Kaeser en Airpress. “Onze strategie bestaat erin om degelijk materiaal tegen een eerlijke prijs te verkopen”, zegt zaakvoerder Filip Beckx. “De hogere kostprijs betaalt zichzelf snel terug in levensduur en gebruiksvriendelijkheid.” Onze snelle groei bewijst dat de klanten dit appreciëren. Dit ziet u terug in ons groeiende merkaanbod.

Service gebaseerd op knowhow

Wij kunnen, indien gewenst, ter plaatse leveren en ook achteraf bieden we u goede service. De aanwezige knowhow maakt het voor ons ook mogelijk om een eigen hersteldienst te hebben, waardoor het cliënteel een extra garantie krijgt en ook veel sneller geholpen wordt binnen 48 uur.

Maak kennis met onze bedrijfsfilosofie

Het geheim van succes: permanente bijscholing. “Uiteraard moet je kwaliteit verkopen, maar het is toch vooral bijzonder belangrijk dat je alles weet over het product dat je verkoopt”, zegt Filip Beckx. “Alleen dan kunnen we de klant het juiste advies geven. Wij hechten daarom erg veel belang aan de permanente bijscholing van ons personeel, zowel de verkopers als de technici. Zij krijgen regelmatig opleidingen bij de producten van de grote merken.” Van de simpelste bevestigingsmaterialen tot het meest professionele elektrisch gereedschap, ons team heeft er kaas van gegeten.

 

Kom bij ons langs voor een optimale begeleiding

Vanuit onze winkel aan de Staatsbaan 14a te Ham (nabij Beringen) staan wij met veel plezier klaar om u te helpen met al uw gereedschap- en machine-aankopen, en dit van maandag tot en met zaterdag. De beste gereedschappen van de beste merken leveren immers heel vaak de beste resultaten op!

Professionele gereedschappen

Een volledige opsomming van onze producten is onbegonnen werk, maar bekijk alvast de belangrijkste categorieën en merken.

Bekijk ons gamma

De perslucht specialist

Hooggespecialiseerd in kwalitatieve perslucht gereedschappen en het installeren van persluchtleidingen.

Meer info

Service & Kwaliteit

Advies, begeleiding en uitstekende na-verkoop dienst dank zij onze jarenlange ervaring en opgebouwde know-how.

Contacteer ons

Wat doen wij?

Specialist in professionele gereedschappen

Jos Beckx is een exclusieve doe-het-zelfzaak met alle mogelijke professionele gereedschappen voor industrie, bouw en houtbewerking met een ver doorgedreven specialisatie in alle mogelijke bevestingsproducten en gereedschappen voor zowel de doe-het-zelvers als voor de vaklui. Die kunnen overigens bij Jos Beckx niet enkel terecht om hun gereedschappen aan te kopen, maar ook om ze te laten herstellen.

Kwaliteit voorop

Een bewuste keuze voor degelijkheid

Jos Beckx kiest resoluut voor de beste merken die hun degelijkheid bewezen hebben. Voor de heavy-duty elektrische gereedschappen zijn dat voornamelijk Duitse topmerken als Bosch, Festool en Fein. Voor wat de compressorbranche – dé specialiteit van Beckx – betreft, gaat het om Kaeser en Airpress. “Onze strategie bestaat erin om degelijk materiaal tegen een eerlijke prijs te verkopen”, zegt Filip Beckx. “De hogere kostprijs betaalt zichzelf snel terug in levensduur en gebruiksvriendelijkheid.” De snelle groei van Jos Beckx bvba bewijst dat de klanten die appreciëren.

Service

Service dankzij know-how 

Jos Beckx kan ook ter plaatse leveren en achteraf bieden we een goede service. De aanwezige knowhow maakt het de onderneming ook mogelijk om een eigen hersteldienst te hebben, waardoor het cliënteel een extra garantie krijgt en ook veel sneller geholpen wordt, dit binnen de 48 uur.

Onze Filosofie

Het geheim van succes: “Permanente bijscholing”

“Uiteraard moet je kwaliteit verkopen, maar het is toch vooral bijzonder belangrijk dat je alles weet over het product dat je verkoopt”, zegt Filip Beckx. “Alleen dan kun je de klant het juiste advies geven. Wij hechten daarom erg veel belang aan een permanente bijscholing van ons personeel, zowel de verkopers als de technici. Zij krijgen regelmatig opleidingen bij de producten van de grote merken.”

Comments