Elektrisch gereedschap kopen

 

✔ Specialist in professionele gereedschappen

✔ Kiest bewust voor degelijkheid

✔ Service dankzij know-how

Het allerbeste elektrisch gereedschap kopen in regio Ham (op tien minuten rijden van Beringen), dat kan bij Jos Beckx! Wij zijn een progressieve doe-het-zelfzaak waar wij u de beste producten van de beste merken aanbieden op het gebied van industrie, bouw en houtbewerking. Dit doen we zowel voor vaklui als voor doe-het-zelvers.

 


Wilt u meer informatie over onze elektrische gereedschappen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 


 

Elektrisch gereedschap kopen doet u probleemloos bij ons

Van boren en zagen tot slijpers en freesmachines; elektrisch gereedschap kopen bij Jos Beckx is uw keuze maken uit een gigantisch gamma aan topmerken. Bosch, Flex, Mafell, Festool en meer, in onze winkel treft u ze allemaal aan. Bekijk onze merken online of kom bij ons langs voor gedegen en deskundige begeleiding op maat bij het kopen van elektrisch gereedschap. Bij Jos Beckx staat kwaliteit immers steeds voorop. Onze filosofie is niet voor niks ‘in het leven moet je permanent bijleren’.

Kom bij ons langs voor uw elektrische tools

De deuren van onze winkel aan de Staatsbaan 14a in Ham staan wagenwijd voor u open van 8:00 uur tot 18:00 uur tijdens de week, en van 8:00 uur tot 16:00 uur op zaterdag indien u bij ons uw elektrisch gereedschap wenst te kopen. Heeft u vragen of opmerkingen over het kopen van elektrisch gereedschap? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 013 66 69 96 of door ons contactformulier in te vullen. U kunt bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw zitmaaier.