top of page

✓ Enkel topmerken

✓ Persluchtspecialist

 Interne hersteldienst

Fotomodel Bea

Elektrisch gereedschap kopen

Het allerbeste elektrisch gereedschap kopen in regio Ham, dat doet u bij Jos Beckx! Wij zijn een progressieve doe-het-zelfzaak waar wij u de beste producten van topmerken aanbieden op het gebied van industrie, bouw en houtbewerking. Dit doen we zowel voor vaklui als voor doe-het-zelvers.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Elektrisch gereedschap kopen doet u probleemloos bij ons

Van boren en zagen tot slijpers en freesmachines; elektrisch gereedschap kopen bij Jos Beckx is kinderspel. U maak uw keuze uit een gigantisch gamma aan topmerken. Bosch, Flex, Mafell, Festool en meer, in onze winkel treft u ze allemaal aan. Bekijk onze producten online of kom bij ons langs voor gedegen en deskundige begeleiding op maat bij het kopen van elektrisch gereedschap. Bij onze zaak vol gereedschap staat kwaliteit immers steeds voorop. Onze filosofie is niet voor niks ‘in het leven moet je permanent bijleren’.

sfeerbeeld Makita 2.jpg
buitenaanzicht winkel

Kom bij ons langs voor uw elektrische tools

De deuren van onze winkel aan de Staatsbaan 14a in Ham staan wagenwijd voor u open tijdens de werkweek en op zaterdag als u bij ons uw elektrisch gereedschap wenst te kopen. Heeft u vragen of opmerkingen over het kopen van elektrisch gereedschap? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 013 66 69 96 of door ons contactformulier in te vullen. U kunt bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw zitmaaier.

bottom of page